Toimistoyksikkö

Toimistoyksikössä tehdään hallinnollisia ja toimistotyyppisiä töitä. Työt ovat jäsenneltyjä, rakenteellisesti muuttumattomia ja kokonaisuuksiltaan hyvin hallittavia.
Näitä ovat: Kirjanpito, tilastointi, klubitalokokous (esityslista, kokouksen esivalmistelut, pöytäkirja), klubitaloverkoston sähköpostin seuraaminen, respa eli asiakaspalvelu sekä talon yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Työt sopivat henkilöille, jotka tarvitsevat kuntoutuksessaan vahvoja ja selkeitä rakenteita ympärilleen. Työt opetellaan parityöskentelynä ja pääasiallisesti vertaistukena.

Futureyksikkö

Futureyksikkö hoitaa klubitalon mainonnan ja markkinoinnin. Yksikkö tarjoaa mahdollisuuden opiskella ja harjaannuttaa graafisen suunnittelun taitoja, kirjoittaa artikkeleja, tehdä some- ja www-sivujen päivityksiä sekä perehtyä talon sisäiseen ja ulkopuoliseen viestintään.

Futureyksikössä syntyy klubitalon oma Sarastuksen Sanomat -lehti, jonka valmistamiseen jäsenet voivat osallistua lukuisin eri tavoin, kuten kirjoittamalla juttuja, ottamalla valokuvia, tekemällä kuvituksia, ehdottamalla juttuvinkkejä, oikolukemalla, sekä taittamalla lehteä.

Futureyksikössä voi päästää luovuutensa valloilleen.

Lounasyksikkö

Lounasyksikössä tehdään päivän lounas. Yksikköön kuuluvat lounaan esivalmistelu (ostokset ym.), lounaan valmistus ja jälkityöt. Lounasyksikössä tehdään myös juhlien ja syntymäpäivien tarjoilut. Lounaskahvilassa työskentelevät hoitavat Klubitalon kahvilaa.

Kahvilatyöntekijä voi hakea työharjoitteluun Klubitalon ylläpitämään, kaupungin omistuksessa olevaan kahvila Kohtaamispaikkaan.

Lounasyksikössä voi suorittaa työharjoitteluita Winnovan catering-alan opintolinjoissa.