Toimistoyksikkö

Toimistoyksikössä tehdään hallinnollisia ja toimistotyyppisiä töitä. Työt ovat jäsenneltyjä, rakenteellisesti muuttumattomia ja kokonaisuuksiltaan hyvin hallittavia.
Näitä ovat: Kirjanpito, tilastointi, klubitalokokous (esityslista, kokouksen esivalmistelut, pöytäkirja), klubitaloverkoston sähköpostin seuraaminen, respa eli asiakaspalvelu sekä talon yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Työt sopivat henkilöille, jotka tarvitsevat kuntoutuksessaan vahvoja ja selkeitä rakenteita ympärilleen. Työt opetellaan parityöskentelynä ja pääasiallisesti vertaistukena.

Futureyksikkö

Futureyksikkö on kohdistettu nuorille ja työ- sekä opiskeluelämään meneville henkilöille.
Yksikössä saa graafisen suunnittelun perusteiden opetusta. Yksikössä on erilaisten julisteiden, esitteiden ja mainosten tekoa. Voit osallistua myös Klubin oman lehden, Sarastuksen Sanomien tekoon.
Sosiaaliseen mediaan (Facebook, Twitter, Instagram yms.) tutustuminen, WWW-sivujen päivitys ja niiden käytössä opastaminen kuuluvat myös Future-yksikön tarjoamiin palveluihin ja Future hoitaa klubitalon markkinointia.

Yksikössä voi tehdä itsenäisesti opiskelutehtäviä tai työvalmennukseen liittyviä tehtäviä.

Tiistain ja torstain aamupäivät ovat opiskelu- ja työelämävalmiustaitoihin suuntautuneita.

Lounasyksikkö

Lounasyksikössä tehdään päivän lounas. Yksikköön kuuluvat lounaan esivalmistelu (ostokset ym.), lounaan valmistus ja jälkityöt. Lounasyksikössä tehdään myös juhlien ja syntymäpäivien tarjoilut. Lounaskahvilassa työskentelevät hoitavat Klubitalon kahvilaa.

Kahvilatyöntekijä voi hakea työharjoitteluun Klubitalon ylläpitämään, kaupungin omistuksessa olevaan kahvila Kohtaamispaikkaan.

Katso tästä: Kohtaamispaikan esite

Lounasyksikössä voi suorittaa työharjoitteluita Winnovan catering-alan opintolinjoissa.