Klubitalo Sarastus logo

Tällä hetkellä torstain klubitaloinfot peruutettu.
Jos olet kiinnostunut jäsenyydestä, niin varaa oma henkilökohtainen aika respaan soittamalla
puh. 02 634 1650 (ma-pe).

Klubitalon jäsenyys alkaa kaikille avoimen infohetken kautta, joka järjestetään Klubitalolla joka torstai klo 9.30. Infoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan riittää, että saapuu paikalle. Jos ajankohta ei sovi, niin erikseenkin voi sopia tulostaan.

Infossa kerrotaan klubitalon toiminnasta, työyksiköistä ja ryhmistä. Tämän jälkeen voi päättää, haluaako aloittaa tutustumisjakson. Samalla voidaan sopia tulohaastettuajankohta ja perehdytysjakson aloittamispäivä.

Perehdytysjakso koostuu kahdesta käyntikerrasta peräkkäisinä keskiviikkoina (yht. 2 tuntia). Tänä aikana tutustutaan tarkemmin klubitalomaailmaan ja kartoitetaan, miten klubitaloa pystyy parhaiten hyödyntämään. Jakson aikana on mahdollista myös osallistua yksiköiden työtehtäviin klubitalon mentorivalmentajan ja henkilökunnan opastuksella. Tutustumisjaksolle saa tutustumisnumeron ja jakson jälkeen, jos päättää jatkaa jäsenenä, vaihtuu numero jäsennumeroksi.


Jäsenyys on maksuton, aikarajoitteeton ja vapaaehtoinen. Jäsen hyödyntää Klubitalon palveluja omien tarpeiden mukaan.

Klubitalo Sarastus jäsenkorttimalli

Klubitalon jäsenkortilla pääset maksutta Satakunnan Museon, Rosenlew-museon, Luontotalo Arkin sekä Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon näyttelyihin.