Ryhmät kevät 2019

HUOM!

Luontoryhmä on toiminnassa kesän ajan.

Muut ryhmät ovat jääneet kesätauolle.


Maanantai:

Työklubi klo 13-14:30

Työvalmennusklubi on tarkoitettu työharjoitteluun, siirtymätyöhön, työkokeiluun aikoville tai jo työssäoleville henkilöille. Klubilla käsitellään työskentelyä vahvistavia asioita, tutustutaan yleisimpiin työlainsäädäntöihin sekä tehdään työhakemuksia ja ansioluetteloita. Myös koulutuksia ja luentoja.Tiistai:

PoRa -ryhmä klo 11-12

PoRa -ryhmä on aspergerhenkilöiden vertaistukiryhmä.


Opiskeluklubi klo 14-15

Opiskeluklubissa käydään läpi opiskeluvinkkejä, kuten ajanhallintaa, muistitekniikoita, opiskelutekniikoita, jumittumista, stressin hallintaa ja tarvittaessa oikeinkirjoitusta, kirjallisten tehtävien toteuttamista yms.Keskiviikko:

Englanninryhmä klo 13-14

Susannan vetämässä ryhmässä opiskellaan klubitalotoimintaan liittyvää englannin kieltä ja käydään läpi helpohkoa englannin kielen oppikirjaa (kirjaa ei tarvitse hankkia).

Katso kuvia Englanninryhmästä täältä.


Masterklubi klo 14-18

Masterklubi toimii kokeilevan keittiön hengessä ja se on tarkoitettu klubitalolta eteenpäin suuntaaville henkilöille. Masterklubissa suunnitellaan yhdessä valmistettava ruoka ja kokkailun lomassa keskustellaan kuntoutuksen eri mahdollisuuksista.

Katso kuvia Masterklubista täältä.Torstai:

Vapaa-ajan ohjelmaa n. klo 14-15:30

Klubikokouksen jälkeen vapaa-ajanohjelmaa (esim. karaokea, tietovisailua, lautapelejä, askartelua tms.)Perjantai:

Luontoryhmä aamupäivisin (kellonaika vaihtelee ohjelman mukaan, lisätietoa Klubitalolta)

Luontoryhmässä retkeillään, tehdään vierailuja mielenkiintoisiin paikkoihin, keskustellaan luontokokemuksista ja -ilmiöistä, katsotaan dokumentteja ja tutustutaan Suomen luonnon ihmeisiin. Jäsenillä on mahdollisuus vetää ryhmää. Huom! ajankohta saattaa vaihdella retkikohteen mukaan. Vuonna 2019 käydään läpi MTKL:n Askeleita luontoon -kalenteria.

Katso kuvia Luontoryhmästä täältä.


Levyraati klo 12:15-13

Levyraadissa kuunnellaan ja pisteytetään jäsenien toivomaa musaa ja on monille viikon kohokohta! Levyraati on jäsenvetoinen.


Sarastushetki klo 13

Työpainotteisen viikon päättää Sarastushetki, jolloin kokoonnumme yhteen kahvikupposen äärelle ja kerromme viikon Sarastushetken, eli kuluneen viikon, kohokohdan.

Taukojumppa päivittäin klo 11:45

Ryhmät ovat joko jäsen- tai henkilökuntavetoisia.
Vakituisten ryhmien lisäksi on erilaisia teemaryhmiä kuntoutujien tarpeiden mukaan.