Huom! Vkon 15 keskiviikon lounaan nouto jo tiistaina klubitalon henkilökunnan kehittämispäivän vuoksi.

Kiinnostaako klubitalon jäsenyys? Poikkeusoloista huolimatta Sinulla on mahdollisuus tulla klubitalolle tutustujajäseneksi ja päästä mukaan Facebookin e-klubitalon toimintaan, osallistua etäryhmiin ja -työtehtäviin, liikuntaryhmiin sekä ulkoilutapahtumiin. Henkilökohtainen klubitaloinfo ja alkuhaastattelu tapahtuvat etäyhteydellä. Oman aikasi saat varattua soittamalla klubitalon respaan puh. 02 634 1650 ma-to klo 9-15 ja pe klo 8-13.30 välisenä aikana. Klubitalon jäseneksi pääsee jokainen, joka tarvitsee tukea mielenterveyden haasteissa. Tervetuloa mukaan!

e-klubitalo

Klubitalo Sarastuksen e-klubitalo on perustettu, löydät sen Facebookista nimellä ”e-klubitalo Sarastus”. Ryhmään pääsee lähettämällä liittymispyynnön tai henkilökunnan kutsumana.

Ryhmän jäsenenä sitoutuu siihen, että muut ryhmään kuuluvat (koostuu klubitalon jäsenistä ja henkilökunnasta) näkevät kommenttisi ja päivityksesi.

Ryhmän tarkoituksena on toimia yhteydenpitokanavana ja tarjota tietoa sekä supistettua klubitalolta tuttua toimintaa.

Henkilökunnan edustaja on paikalla arkisin 9-20. Päivystävälle iltatyöntekijälle voi myös soittaa.

Klubitalo sai maksupäätteen! Maksupääte saatiin käyttöön viime viikolla. Klubitalon asiakkaat voivat jatkossa maksaa ostoksiaan pankkikortilla. Huomioi minimisumma 1 euroa.